Дио-Ренал Детокс

Дио-Ренал Детокс е растителен препарат с благоприятен ефект върху бъбреците и отделителната система. Стимулира отделянето на вода в организма по естествен начин, без да дразни бъбреците, като минералният метаболизъм остава в равновесие. Увеличава количеството урина, действа благоприятно при леки храносмилателни нарушения, действа пречистващо и детоксикиращо върху черния дроб.

Прочети още

Pack-DioRenalDetox

Дио-Ренал

Този продукт съдържа растителен екстракт, описан още в 1898 година от американското законодателство. В днешно време препарати, съдържащи сух екстракт от листа на бреза са популярни както на българския пазар, така и в страни от три континента.

Прочети още
Pack-DioRenal
Рестарта

Рестарта® е растителен препарат с благоприятен ефект върху нервната система. Балансира емоционалното състояние, като подобрява настроението, премахва чувството на тревожност и нервно напрежение.

Прочети още

 

Restarta
Вивасите

Вивасите® е растителен препарат, който оказва благоприятен ефект върху нервната система, като балансира емоционалното състояние. Една капсула Вивасите® съдържа: 100 mg стандартизиран сух екстракт от валериана, 60 mg стандартизиран сух екстракт от глог и 40 mg стандартизиран сух екстракт от лютива мента.

Прочети още

 

Вивасите
Простамат Протект

Това е стабилна и стандартизирана формула, разработена да поддържа дългосрочно нормалното функциониране на простата у мъжете. Действа върху различни структури и функции в тялото и така допринася за цялостното равновесие в организма. В исторически план Сао Палмето се изполва като афродизиак и за поддържане на добро сексуално здраве.

Прочети още

 

Простамат Протект

 

Простамат Протект Трио

Простамат Протект® Трио е фитопрепарат, който комбинира три натурални съставки, в подкрепа на мъжкото здраве. Комбинацията Сао Палмето – Ликопен – Селен превъзхожда самия Сереноа Репенс с 43.3 % при повлияване на хормонално зависимия растеж на простатата и инхибиране на възпалението.

Простамат Протект® Трио е клинично доказана формула, подходяща за поддържане на дългосрочното нормално функциониране на простатата при мъжете и съпътстващ спомагателен фактор за продължителна терапия при доброкачествена хиперплазия на простатата (ДПХ). Действа върху различни структури и функции в тялото и така допринася за цялостното равновесие в организма.

Прочети още

 

Простамат Протект Трио